حضور اعضای انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش در افتتاحیه باشکوه هتل اکسلسیور کیش

| بیست و سوم اردیبهشت ماه 1404

در تاریخ سه شنبه 23 اردیبهشت ماه ، هتل زیبا  مجلل و مدرن گرند ریزورت اکسلسیور کیش طی مراسم زیبا و باشکوهی با حضور جناب آقای دکتر صالحی امیری وزیر محترم میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ، آقای دکتر کبیری مدیرعامل محترم سازمان منطقه آزاد کیش ، مسئولین و معاونین سازمان ، اعضای محترم انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش ، میهمانان خارجی و مدعوین افتتاح گردید. 
این هتل که با تلاشها و زحمات بیدریغ جناب آقای فرخ محمد زاده ، سازنده و مالک هتل اکنون به بهره برداری رسیده،  دارای معماری بسیار زیبا و منحصر بفرد و دید کاملی از دریا و خلیج فارس در مجاورت کشتی یونانی می باشد که می توان از تمام زوایای هتل منظره غروب زیبای کیش را دید. 
در این مراسم باشکوه سخنرانان ضمن تقدیر و تشکر از آقای مهندس محمدزاده ، اظهار امیدواری کردند با حمایتهای دولت و سازمان منطقه آزاد کیش در اجرا و پیشبرد پروژه های گردشگری ، شاهد افزایش کمی و کیفی صنعت گردشگری در جزیره زیبای کیش ، باتوجه به ظرفیتها و امکانات موجود آن باشیم. 
پس از مراسم ، جلسه پرسش و پاسخ وزیر محترم گردشگری با فعالین اقتصادی و سرمایه گذاران برگزار شد.
انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش مجدداً این موفقیت را خدمت آقای مهندس فرخ محمدزاده تبریک عرض نموده و برای ایشان در تداوم و پایداری مسیر پیش رو آرزوی موفقیت و پیروزی دارد .